Een regenput leggen

Een regenwaterput kan u een mooie besparing opleveren. Regenwater is – letterlijk – een geschenk uit de hemel en als u dat kan recupereren voor uw tuin, uw toiletten of zelfs voor uw wasmachine, kan u heel wat besparen op uw waterfactuur. De Rioolchirurg plaats nieuwe regenputten, zowel bij nieuwbouw als renovatie.

Een regenput herstellen

In sommige gevallen ligt de oorzaak van stank in huis bij uw regenput. Het kan zijn dat een lek de oorzaak is van al deze ellende. De Rioolchirurg detecteert het lek en zorgt ervoor dat uw put opnieuw bezet wordt, zodat u van uw hinderlijk probleem verlost bent.

Uw regenput vakkundig geplaatst of hersteld

Onze rioolcamera maakt scherpe beelden, waarop het probleem en de exacte locatie ervan snel duidelijk worden. Rioolcamera onderzoek bespaart u bovendien een hoop tijd, geld en moeite. Na het onderzoek helpt De Rioolchirurg graag bij de herstel- of renovatiewerken. Wil u weten wat dit alles u zal kosten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bezorgen u dan een prijs op maat. Handig om weten: wij rekenen geen verplaatsingskosten aan.

Wij zijn echt heel tevreden van deze vakmensen. Je merkt echt dat ze dit met hart en ziel doen. Hebben vanaf het eerste moment heel duidelijk alle stappen doorlopen.
Christian
De Rioolchirurg heeft bij ons op zeer korte termijn de volledige riolering vernieuwd, volgens de geldende voorschriften, met goed materiaal en heel correct.
Kris Nordgren
Enorm tevreden van deze toffe vakmensen.Vinden snel de oorzaak en lossen alles perfect en tot in de detail op. Nadien alles perfect terug dichtgemaakt en betegeld.
Michel Maerten