Rioleringswerken

De Rioolchirurg: voor kleine en grote rioleringswerken

Bij De Rioolchirurg kunt u terecht voor alle mogelijke rioleringswerken. Van de aanleg tot het herstel en onderhoud van uw riolering, wij doen het allemaal! Rioleringen hebben geen geheimen meer voor ons. Dankzij hun jarenlange ervaring kennen onze vakmannen alle kneepjes van het vak. We maken gebruik van de nieuwste en efficiëntste technieken. Daarmee helpen wij u steeds zo snel mogelijk uit de nood. Voor zowel grote als kleine rioleringswerken bent u bij ons aan het juiste adres! Lees de positieve ervaringen van onze klanten!

Rioleringswerken zijn onze specialiteit!

Van de aanleg tot het onderhoud, om te herstellen of vervangen. Er zijn geen rioleringswerken die wij niet voor onze rekening nemen. Onze specialiteiten zijn:

  • Rioleringsnetwerken aanleggen
  • Reukonderzoek uitvoeren
  • Afvoerbuizen ontstoppen
  • Herstellen, reinigen en vervangen van afvoerbuizen
  • Beerputten en putdeksels waterdicht maken
  • Verdoken deksels hogen
  • Septische putten en regenputten plaatsen

Wil u rioleringsnetwerk laten aanleggen? Dan nemen wij graag het hele proces op ons, van het graafwerk tot de herbestrating. Staan uw rioleringswerken niet in het lijstje? Geen zorgen! De Rioolchirurg is van alle markten thuis en lost elk rioleringsprobleem voor u op.

De beste prijs-kwaliteit bij rioleringswerken

De Rioolchirurg garandeert u steeds een scherpe prijs voor rioleringswerken van uitstekende kwaliteit. Bent u benieuwd naar het kostenplaatje? Onze prijzen voor rioleringswerken zijn steeds op maat van de klant. Wij komen daarom graag vrijblijvend bij u langs om uw project te bespreken. Handig om te weten: er worden geen verplaatsingskosten aangerekend! Wil u graag een afspraak maken of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Rioleringswerken
Wij zijn echt heel tevreden van deze vakmensen. Je merkt echt dat ze dit met hart en ziel doen. Hebben vanaf het eerste moment heel duidelijk alle stappen doorlopen.
Christian
De Rioolchirurg heeft bij ons op zeer korte termijn de volledige riolering vernieuwd, volgens de geldende voorschriften, met goed materiaal en heel correct.
Kris Nordgren
Enorm tevreden van deze toffe vakmensen.Vinden snel de oorzaak en lossen alles perfect en tot in de detail op. Nadien alles perfect terug dichtgemaakt en betegeld.
Michel Maerten