ontstoppingsdienst in Antwerpen bij uitstek

Hebt u te kampen met een vervelende verstopping en woont u in de provincie Antwerpen? Aarzel dan niet en doe een beroep op onze expertise! Ons ervaren team helpt uw probleem met veel plezier de wereld uit. Of het nu gaat om een verstopte wc, afvoer of riolering, dankzij de deskundigheid van onze vaklui werkt uw sanitair binnen de kortste keren weer perfect. Bij hardnekkige verstoppingsproblemen gebruiken we speciale camera’s om zo de oorzaak van het probleem op te sporen.

 

De Rioolchirurg: meer dan lavabo’s ontstoppen

Bent u op zoek naar een ontstoppingsdienst in Antwerpen die meer kan dan enkel lavabo’s of wc’s ontstoppen? Dan bent u bij De Rioolchirurg aan het goede adres. Wij voeren ook rioleringswerken uit. Problemen met uw septische put of regenput laten we verdwijnen als sneeuw voor de zon! Contacteer ons via mail of telefonisch, afhankelijk van uw voorkeur en de urgentie van de verstopping. Wij beloven een snelle service en tip top kwaliteit.

 
Vriendelijk, correct en zeer behulpzaam. De werkmannen hebben goed werk geleverd en aan een goed tempo. Overal top!
Stefan
Een zeer goede ervaring met deze firma, correct en op tijd. Een super vriendelijk en zeer professioneel team, bedankt voor de goede zorgen.
Bart Verelst
Top service! Snelle respons en oplossing! Vriendelijke mannen correct en eerlijk! Bedankt.
Ken Van Wauwe