Snel afvoer ontstoppen met De Rioolchirurg

Is uw afvoer verstopt? Een verstopte afvoerbuis komt vaker voor dan gewenst. De oorzaken zijn uiteenlopend: kluwen haren in de douche, per ongeluk iets in de lavabo of wc-pot laten vallen, aangekoekte restjes eten … Het gevolg? Water dat blijft staan en niet meer doorstroomt. Afwassen, een bad nemen of een wc-bezoekje is plots niet meer mogelijk. Verhelp uw probleem zo snel mogelijk en geniet van de snelle service van De Rioolchirurg!

 

Waarom uw afvoer verstopt

Zelfs als u alles netjes onderhoudt, kan uw afvoer op een gegeven moment verstopt raken. Een verstopping vindt zijn oorsprong dikwijls in de krommingen in de afvoerpijpen. Het probleem zit meestal bij de sifon. Dit systeem houdt vervelende geurtjes tegen, maar wordt gekenmerkt door een meestal U-vormige bocht. Ideaal voor vuilopeenhoping...

Technieken om uw afvoer te ontstoppen

Om een verstopte afvoer aan te pakken, heeft men vaak vakkundig materiaal nodig waaronder rioolcamera’s, speciale slangen die werken met hogedruk, ontstoppingsveren en ga zo maar door. Wilt u toch zelf uw afvoer ontstoppen, dan kan u de sifon proberen ontstoppen door deze los te maken en te reinigen. Begin niet roekeloos en houd een emmer bij de hand. Zet ook best een raam open zodat de vrijkomende stank snel kan wegtrekken. Krijgt u de sifon niet zomaar ontstopt of zit het probleem ergens anders? Contacteer dan deskundige techniekers. De Rioolchirurg garandeert een snel, doeltreffend en mooi afgewerkt resultaat.

 
Vriendelijk, correct en zeer behulpzaam. De werkmannen hebben goed werk geleverd en aan een goed tempo. Overal top!
Stefan
Een zeer goede ervaring met deze firma, correct en op tijd. Een super vriendelijk en zeer professioneel team, bedankt voor de goede zorgen.
Bart Verelst
Top service! Snelle respons en oplossing! Vriendelijke mannen correct en eerlijk! Bedankt.
Ken Van Wauwe