Een vieze geur verwijderen

Een onaangename geur, of stank, in huis is bijzonder vervelend. Vaak is het niet evident om zelf uit te zoeken waar de vieze geur vandaan komt. En zolang u de oorzaak van zo’n probleem niet grondig aanpakt, raakt u ook niet van de stank in huis verlost. In dat geval kan De Rioolchirurg u helpen. Met de juiste apparatuur kan hij snel en efficiënt de oorzaak van het probleem opsporen en voor u oplossen zodat alle vieze geurtjes en stank uit uw huis verdwenen zijn.

Geurhinder bij regenweer?

Het kan zijn dat bepaalde weersomstandigheden, zoals bijvoorbeeld regenweer, invloed hebben op een vieze geur in huis. Vaak lopen de noodoproepen bij De Rioolchirurg dan vlot binnen. Dat komt omdat door de toevloed van regen, de druk in de riolering verhoogt. Als er op dat moment een lek of een verstopping is, komt deze uiteraard ook veel sneller naar boven in de vorm van een vieze geur in huis. Meestal gebeurt dit ook tijdens vakanties of weekends, wanneer mensen thuis zijn en met zijn allen gebruik maken van hun wasmachine, douche en toilet. Ook dan kan u rekenen op de deskundige hulp van De Rioolchirurg.

Vieze geur in de badkamer

Een vieze geur in uw badkamer of toilet is lastig. U wil geen last wil hebben van een onaangename geur. Oorzaak van dit probleem is meer dan eens te zoeken in een verstopt toilet of een slechte doorvoer van het toilet. Zelfs bij nieuwbouw komt dit voor, als de WC bijvoorbeeld niet tot het dak is doorgetrokken. Laat een vieze geur uw leven niet beïnvloeden en neem contact op met De Rioolchirurg. Met de juiste aanpak, kennis en apparatuur is het euvel snel verholpen.

Wij zijn echt heel tevreden van deze vakmensen. Je merkt echt dat ze dit met hart en ziel doen. Hebben vanaf het eerste moment heel duidelijk alle stappen doorlopen.
Christian
De Rioolchirurg heeft bij ons op zeer korte termijn de volledige riolering vernieuwd, volgens de geldende voorschriften, met goed materiaal en heel correct.
Kris Nordgren
Enorm tevreden van deze toffe vakmensen.Vinden snel de oorzaak en lossen alles perfect en tot in de detail op. Nadien alles perfect terug dichtgemaakt en betegeld.
Michel Maerten