Camera onderzoek

Onderzoek met een rioolcamera

Een rioolcamera onderzoek is een moderne onderzoeksmethode waarbij de riolering van binnenuit bekeken wordt. Een rioolcamera komt van pas bij rioolproblemen met onbekende oorzaak. Heeft u last van een onaangename geur in uw badkamer, verstoppingen, slechte waterafvoer of een lek? Met een rioolcamera zien we snel wat er aan de hand is. Bovendien bespaart u zichzelf zo een aantal ingrijpende uitbreekwerken. Een extra voordeel: de beelden van een rioolcamera kunnen ook als bewijs dienen voor de verzekeringsmaatschappij.

Hoe werkt een rioolcamera?

De rioolcamera gaat uw riolering in en stuurt de beelden rechtstreeks door naar het scherm. Zo krijgen onze vakmannen een beeld van de binnenkant van uw leidingen. Wij bestuderen de beelden en stellen een diagnose. Bij problemen zoals een breuk, kalkaanslag of een verzakking, kunnen we exact bepalen waar het probleem zich bevindt. De grootte van de rioolcamera zorgt ervoor dat hij enkel past in buizen met een minimale diameter van 40 millimeter. Hij is daarom perfect geschikt voor het onderzoeken van de afvoer van uw keuken of van uw badkamer. Bij problemen in smallere buizen gebruiken we dan weer andere onderzoekstechnieken.

De rioolcamera van De Rioolchirurg

Onze rioolcamera maakt scherpe beelden, waarop het probleem en de exacte locatie ervan snel duidelijk worden. Rioolcamera onderzoek bespaart u bovendien een hoop tijd, geld en moeite. Na het onderzoek helpt De Rioolchirurg graag bij de herstel- of renovatiewerken. Wil u weten wat dit alles u zal kosten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bezorgen u dan een prijs op maat. Handig om weten: wij rekenen geen verplaatsingskosten aan.

Rioolcamera
Zeer snelle interventie (enkele uren na telefoontje) voor een verstopping die we zelf niet weg kregen met onze veer of rioolrat.
Gino
Vriendelijke, behulpzame en zeer professionele vakmannen die voor alles een goede oplossing vinden. Wij zijn zeer tevreden!
Wolf Eeckman
Onze club Cantincrode werd direct uit de nood geholpen na een nachtelijke oproep. Werken werden de dag nadien uitgevoerd na de camera-inspectie.
Cantincrode VZW