Tevreden klanten

Ben je tevreden over onze dienstverlening? Laat dan zeker hier een bericht achter.

17 Comments on “Tevreden klanten”

 1. Vriendelijk eerste contact. Het plaatsbezoek was ook super een zeer duidelijke en goede uitleg en dezelfde dag nog onze offerte! Deze mensen werken met passie hun werk tot in de puntjes af! Mannen altijd welkom om een kopje koffie te komen drinken! Bij deze een super tevreden klant!

 2. Zeer snelle interventie ( enkele uren na telefoontje) voor een verstopping die we zelf niet weg kregen met onze veer of rioolrat.
  Zelfs voor deze mensen was het ingewikkeld buizen stelsel van ons ouder huis niet simpel maar zij spaarden geen moeite
  Om alles toch tot een goed einde te brengen.
  Super vriendelijke mensen die ik van harte aanbeveel.

  Ps. Ook de prijs is zeer schappelijk

  Nog eens bedankt
  Gino & Daisy

 3. Wij zijn echt heel tevreden van deze vakmensen .je merkt echt dat ze dit met hart en ziel doen .hebben vanaf het eerste moment heel duidelijk alle stappen doorlopen .maar wat voor ons een groot pluspunt is dat het door deze toffe mensen onze werken langs buiten hebben kunnen doen .ze hebben namelijk nieuwe buizen onder de living gestoken zonder binnen te moeten breken .mannen hartelijk dank we raden jullie zeker aan .groetjes kapsalon splendid

 4. Zeer tevreden over de uitgevoerde werken. Snelle reactie op onze aanvraag. Jullie waren een van de enige die een duidelijk antwoord gaf over de te voorziene kosten en uit te voeren werken. Enorm tevreden over de klantvriendelijkheid en de professionaliteit! Jullie naam is super gekozen en past perfect met de mentaliteit van jullie mensen! Nogmaals hartelijk dank.

 5. De Rioolchirurg heeft onze club Cantincrode direct uit de nood geholpen na een nachtelijke oproep.
  Werken werden de dag nadien uitgevoerd na de camera-inspectie. Snelle, vakkundige en vlotte medewerkers
  van de rioolchirurg hebben top werk geleverd.

  Zeer snelle, correctie service en idem ditto facturatie. Ten stelligste aan te bevelen.

 6. Enorm tevreden van deze toffe vakmensen.Vinden snel de oorzaak en lossen alles perfect en tot in de detail op..Nadien alles perfect terug dichtgemaakt en betegeld.Een aanrader!En ik zal deze mensen zeker terug vragen mocht ik ze nog eens nodig hebben.Groetjes Kim en Michel.Burcht.

 7. zeer tevreden van met deze mensen samen te werken stipt correct handig en aangename mensen zal ze nog veel vragen om samen werken uit te voeren

  Groetjes De Mark

 8. Na een camera inspectie bleek onze riolering tot op de draad versleten en op enkele plaatsen beschadigd. Wij hebben dan dringend enkele offertes gevraagd om ons volledig rioolsysteem en onze septische put te vervangen met tegelijkertijd het aanleggen van een gescheiden rioolsysteem (scheiding regenwater en afvalwater).

  De Rioolchirurg gaf ons een zeer goede indruk en diende de meest complete offerte in (inclusief de her aanleg van ons terras).

  De werken zijn stipt uitgevoerd binnen de afgesproken termijn, ondanks de zeer extreme weersomstandigheden (temperaturen boven de 30 graden – Juli 2018). Ook alle andere afspraken werden stipt gevolgd.

  De werken werden uitgevoerd door ervaren vakmannen die steeds meedenken bij het zoeken naar goede oplossingen. Zij controleerden regelmatig de kwaliteit van hun werk.

  Zij hebben ook gezocht naar extra terrastegels (buitenmaats en niet meer in de handel) en hebben ze ook gevonden en geplaatst.

  Wij zijn heel tevreden over het afgeleverde werk. Dus een aanrader als men naar een aannemer zoekt voor rioolherstellingen of -aanleg. Een topteam!

  Jan en Lia Vorsselmans – De Ridder
  03 658 97 66

 9. Wat een top team. Na vijf loodgieters te hebben gebeld en offerte gekregen voor de werken aan de overloop, beerput en afvoerleidingen, met zeer hoge bedragen en de helft van mijn keuken dat opengebroken diende te worden, kwamen deze mensen met een top oplossing! Goede services en snel kunnen ingrijpen. Oef we zitten nu met een droge kelder. Nu binnen een paar dagen de laatste werken en klaar. Kan ze aan iedereen aanraden.
  Uijtterhoeven Ida
  Jozef Nuytsstraat 6 – 2140 Borgerhout

 10. Geweldig team. Een aanrader voor iedereen. Vriendelijk, uitermate professioneel, echte vakmannen zoals er nog weinig zijn.
  Daarbovenop werken ze enorm secuur, proper en er is duidelijke communicatie. Snelle en duidelijk offerte.
  Bedankt nogmaals.

 11. De Rioolchirurg heeft mij op de meest deskundige wijze uit de nood geholpen zowel wat de riolering als de ontstopping betreft .
  De ontstopping in het appartementsgebouw werd uitgevoerd binnen de 2 uur en dat op zaterdag voor nieuwjaar !!!!
  oprechte dank

  zeer tevreden .

 12. beste rioolchirurg,
  bedankt om uw bedrijfsnaam alle eer aan te doen. Bedankt voor de snelle inspectie, bedankt voor de snelle offerte, bedankt voor de zeer snelle uitvoering. En nog meer bedankt voor de professionele oplossing. Wij zijn nu verlost van alle onaangename geuren. Iedereen hier is super tevreden!!!!

 13. Bij het verbouwen van onze woonst zijn wij gestoten op een aantal fundamentele gebreken wat onze riolering, beerput (verzakt en aangesloten aan de afwatering van regenwater) en afwatering van het regenwater betreft. Er werd een nieuwe septische put gestoken (waarbij men het onderscheid gemaakt heeft zodat het regenwater van het dak niet meer in de beerput stroomt) en er werd een afwatering geplaatst van +/- 30 meter vanuit verschillende punten. Snelle service, vriendelijkheid en flexibiliteit zijn de sterkste punten van de Rioolchirurg.

  Eén puntje van kritiek: De offertes zijn zorgvuldig in de beschrijving van de geplande werkzaamheden, maar men geeft geen duidelijk onderscheid hoeveel wat kost. Na een gesprek werd dit onderscheid duidelijker.

  Wij zijn zeer tevreden over de snelle en professionele werkwijze die de Rioolchirurg biedt. Een aanrader voor iedereen die dergelijke problemen heeft.

 14. Wij hebben op de Rioolchirurg een beroep gedaan voor het reinigen en herstellen van onze regenwaterput en voor de aanleg van een aquadrain.
  Er was een erg nauwgezette opvolging: reeds enkele dagen na het eerste bezoek een offerte, die in vergelijking met andere offertes erg correct was. Enkele weken later al een afspraak voor de uitvoering van de werken. Ook deze afspraak werd stipt nageleefd.
  De werken gebeurden met duidelijke toelichting.
  Enkele dagen na de aanleg van de aquadrain bleek dat er ondanks de zorgvuldigheid bij de aanleg een verzakking was gebeurd. De Rioolchirurg is meteen terug gekomen om dat op te lossen.
  Professionele service. Wij zijn tevreden en doen in de toekomst als het nodig is nog een beroep op de Rioolchirurg.

 15. Wegens problemen met de afvoeren en buis naar de riool contact opgenomen met de rioolchirurg. Snelle reactie gekregen om alles te komen inspecteren. Snel onze offerte gekregen voor de verzekering. Van zodra alles daar in orde was ook snel een afspraak kunnen krijgen om alle werken uit te voeren. Op twee dagen was alles in kannen en kruiken. Ik kwam vandaag thuis van het werk en kon genieten van een super afgewerkt resultaat. Zelfs nog meer en beter dan beloofd. Echt super super tevreden. Ook heel aangename mensen die een duidelijke en professionele uitleg geven . En qua service toch dat tikkeltje meer. Nen dikke merci van een super tevreden klant.

 16. Toen de overloop van onze septische put vergaan bleek zaten we met de handen in het haar! Een andere partij deed een camerainspectie en bleek dat ons ganse rioleringssysteem moest vernieuwd worden. Omdat dit ingrijpende werken waren contacteerden we op goed geluk enkele partijen. Elk kwam met verschillende oplossingen en prijzen, maar de rioolchirurg leek ons het grondigst en no-nonsense. Ook kwam Ferdy snel ter plaatse. De offerte van de rioolchirurg was het meest gedetailleerd en gaf ons het beste gevoel voor een totaalrenovatie van alle buizen en een nieuwe septische tank in pvc. De werken konden ca 2 weken later beginnen. Hoewel de werkomstandigheden allesbehalve ideaal waren door veel beton en zeer losse aarde, verliepen de werken relatief probleemloos. We werden dagelijks op de hoogte gehouden van de stand van zaken. De klinkers werden zorgvuldig teruggeplaatst en de buizen in onze kelder werden plaatsbesparend gemonteerd.
  We zijn super content over de rioolchirurg voor werken die we helemaal niet wilden laten doen. 10/10 !

 17. We hebben de hulp ingeroepen van de rioolchirurg nadat uit een lekdetectie bleek dat er water wegliep in een gemetste put waar de afvoeren samenkwamen onder de vloer.
  We ontvingen snel na de aanvraag een reactie en een afspraak om de situatie te plaatse te bekijken. Na een duidelijke offerte met de beschrijving van de werken werden de we snel ingepland.
  De put werd gelokaliseerd en buiten werking gesteld. Bovendien werden we tijdens de werken goed geïnformeerd over het verloop van de uitgevoerde werken. Het werk werd zeer professioneel en zorgvuldig uitgevoerd. Na al het breekwerk werden alle tegels netjes teruggelegd en proper achtergelaten.
  Kortom een zeer tevreden klant!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *