Tevreden klanten

Ben je tevreden over onze dienstverlening? Laat dan zeker hier een bericht achter.

29 Comments on “Tevreden klanten”

 1. Wij zaten al enkele weken met een irritante rioolgeur in garage en keuken. Hulp ingeroepen van de rioolchirurg die de zaterdagochtend al direct camera-inspectie gedaan heeft en zelf in de natte koude verluchting gekropen is en foto’s gemaakt heeft van de versleten “eternite” rioolafvoer waar notabene geen geurafsluiter op zat.
  Offerte zat maandag al in de bus en na een korte telefonische uitleg konden we 2 dagen later al geholpen worden.
  Tof team dat nog uitstraald wat hard werken in moeilijke omstandigheden precies betekent.
  Inmiddels alles in orde en zeer tevreden over de geleverde werken.
  Wij kunnen jullie sterk aanbevelen.

 2. Beste Michael , Ferre en gans het team .
  Bedankt voor de geleverde prestaties.
  Alsook de ondersteuning bij de expertise van de verzekering.
  Dankzij jullie snelle hulp en perfecte herstelling van de riolering hebben we waarschijnlijk veel extra kosten bespaard (waterschade aan muren ed.).
  We gaan jullie zeker aanraden bij familie en vrienden

  Mvg tevreden klanten
  Fred Verdyck en Nancy Torfs

 3. Er stond water in onze kruipkelder in de nabijheid van een gemetste sifon put. De rioolchirurg bevestigde ons vermoeden dat deze lek was. We vroegen om hem te herstellen en uit voorzorg ook de tweede gemetste sifon put. Wij ontvingen onmiddellijk een offerte en een vijftal dagen later was alles perfect hersteld door het plaatsen van 2 pvc sifons in de oorspronkelijke putten met beperkt breekwerk. Alles werd degelijk en proper achtergelaten. De prijs was heel redelijk. We zijn ook tevreden klanten.

 4. Na overvloedige regenbuien was het weer zover…. alles onderwater in de tuin en bijna binnen gelopen. De regenput liep over, al het water van het dak en oprit kwamen te samen in de regenwaterput waarvan de overloop waarschijnlijk verstopt was en dus gewoon op het terras en verder zijn weg zocht.Nadat de brandweer de waterput had leeg gezogen waren we toch even gerust en ook omdat de weersvoorspellingen alleen maar warme dagen aangaven.
  Snel enkele riool en waterputprofs opgebeld en al snel bleek dat dit een dure grap wordt, tot ik de rioolchirurg aan de lijn had die spontaan aanbood om vrijblijvend een kijkje te komen nemen daar hij toch in de buurt was… zeer zelfzeker en wetende waarover hij sprak hebben we meteen een afspraak gemaakt, een paar dagen later was hij er en na 1 uurtje was het opgelost en zijn we weer gerust .. laat het nu maar regenen.
  Bedankt voor de zeer professionele en vriendelijke hulp die jullie hebben gegeven !

 5. Voor al je rioleringswerken van groot tot klein slechts 1 adres “DE RIOOLCHIRURG”. Ik vond het trouwens van bij het begin een heel originele en ondertussen een heel toepasselijke naam voor deze “topdokters” van formaat. Ik had, verzekeringsgewijs, al heel wat werkvolk over de vloer gehad om, bij m’n ondergelopen kelder, tot een oplossing te komen voor wat uiteindelijk “een kapotte overloop/buis van de beerput naar de riolering” bleek te zijn. Maar de schrik sloeg me om het hart als ik het door hen had moeten laten doen. Het allereerste bezoek van Ferdy boezemde me onmiddellijk vertrouwen in…met hem en z’n team zag ik deze, toch serieuze werken, wel zitten. M’n parket in de berging moest verwijderd worden en achteraf terug gelegd, hetgeen Marc Winkler heel deskundig voor z’n rekening nam. Dan ruimen en reinigen v.d. beerput, uitbreken chape, geul graven om nieuwe riolering te plaatsen, terug dicht leggen van de gemaakte geulen…en dit alles proper en netjes achterlatend!
  Had ik vragen of bedenkingen, op eender moment van de dag en zelfs in het weekend…niets was teveel…ze stonden steeds paraat om me bij te staan met goede raad!! De werken bleken meer tijd in beslag te nemen dan voorzien en toch hielden ze zich aan de offerteprijs!! Dat kom je in deze tijd nog zelden tegen…
  Dankzij dit team ben ik deze moeilijke periode goed doorgekomen en dit alles in een gemoedelijke, correcte, grappige en aangename sfeer! Dikke mercie Ferdy, Michael, Yves, Sam, Pol en René!! Jullie zijn goud waard!! Groetjes van een super tevreden klant, Ann Peeters

 6. Na het lezen van deze positieve recensies had ik toch mijn bedenkingen.
  Ze waren stuk voor stuk positief, waar kom je dat nog tegen?
  Nu kan ik, “helaas” vanuit ervaring (verstopte dichtgemetselde put), bevestigen dat deze recensies kloppen.
  Zondagmorgen 8u, breed glimlachend, begon Ferdy kordaat aan de klus en nog geen uur later liep alles weer af zoals het hoort.
  Prijsgewijs is de Rioolchirurg ook zeer aan te raden!
  Kortom, topservice voor een correcte prijs!
  Bedankt voor de service,
  Ward en Julie

 7. Februari 2019
  Onze dringende rioleringsproblemen werden door beide rioolchirurgen(Ferdy en Michael) op een vlotte,rationele en zeer deskundige
  manier aangepakt en opgelost.
  Hun aanpak en service is topclasse.
  Een conclusie dus : “De Rioolchirung” in zonder enige twijfel het juiste bedrijf voor al Uw mogelijke riolerings- en afvoerproblemen

 8. Beste ,

  Na uw bezoek aan ons vond ik het de moeite om u te complimenteren met de goede service die u ons geboden heeft.
  Goed en vriendelijk werkvolk kom je niet vaak meer tegen… bedankt en doe zo voort !

 9. Vergeet alle andere ! Bij de Rioolchirurg zit je goed ! Zij hebben alles laten vallen om mij op een zondag uit de nood te helpen . Dit met een brede glimlach en op nog geen uur was het opgelost.Echt een aanrader ook qua prijs !

 10. ROGER
  beste rioolchirurg.
  bedankt voor de snelle en goede uitvoering met het vernieuwen van onze rioolbuizen.
  tevens bedankt voor nette afwerking van het opgebroken voetpad aan de beste prijs.
  nogmaals bedankt,wij zijn een te vrede klant.

 11. Super snelle, correcte en degelijke service. Daags na de aanvraag via de website werden we al gecontacteerd en werd een afspraak ter plaatse vastgelegd. Een week later hebben zij alle afvoerbuizen in de kruipkelder en de aansluiting op de septische put vervangen. Een deel van de oprit moest hiervoor worden opengebroken, maar alles werd proper achtergelaten.
  Toen – na de offerte – werd gevraagd om nog een extra verbinding aan te sluiten in de kruipkelder, was dit geen enkel probleem en werd er geen meerkost aangerekend.
  Echt een aanrader!

 12. johan
  Vorige weekend beide toiletten verstop en naar rioolchirurg gebeld ,maandag is deze langs geweest en had probleem zeer snel gevonden,buizen waren verstop in kruipruimte en moesten vervangen worden.Donderdag wat zeer snel was heeft hij deze op zeer professionele wijze vervangen en probleem opgelost.Bedrijf werkt werkt correct en baas is meestal zelf aanwezig,zeer vriendelijk man en altijd bereid om klanten zo snel mogelijk te helpen..
  Bedankt dat jullie ons zo snel uit de nood heeft geholpen..
  groetjes johan

 13. Vriendelijk eerste contact. Het plaatsbezoek was ook super een zeer duidelijke en goede uitleg en dezelfde dag nog onze offerte! Deze mensen werken met passie hun werk tot in de puntjes af! Mannen altijd welkom om een kopje koffie te komen drinken! Bij deze een super tevreden klant!

 14. Zeer snelle interventie ( enkele uren na telefoontje) voor een verstopping die we zelf niet weg kregen met onze veer of rioolrat.
  Zelfs voor deze mensen was het ingewikkeld buizen stelsel van ons ouder huis niet simpel maar zij spaarden geen moeite
  Om alles toch tot een goed einde te brengen.
  Super vriendelijke mensen die ik van harte aanbeveel.

  Ps. Ook de prijs is zeer schappelijk

  Nog eens bedankt
  Gino & Daisy

 15. Wij zijn echt heel tevreden van deze vakmensen .je merkt echt dat ze dit met hart en ziel doen .hebben vanaf het eerste moment heel duidelijk alle stappen doorlopen .maar wat voor ons een groot pluspunt is dat het door deze toffe mensen onze werken langs buiten hebben kunnen doen .ze hebben namelijk nieuwe buizen onder de living gestoken zonder binnen te moeten breken .mannen hartelijk dank we raden jullie zeker aan .groetjes kapsalon splendid

 16. Zeer tevreden over de uitgevoerde werken. Snelle reactie op onze aanvraag. Jullie waren een van de enige die een duidelijk antwoord gaf over de te voorziene kosten en uit te voeren werken. Enorm tevreden over de klantvriendelijkheid en de professionaliteit! Jullie naam is super gekozen en past perfect met de mentaliteit van jullie mensen! Nogmaals hartelijk dank.

 17. De Rioolchirurg heeft onze club Cantincrode direct uit de nood geholpen na een nachtelijke oproep.
  Werken werden de dag nadien uitgevoerd na de camera-inspectie. Snelle, vakkundige en vlotte medewerkers
  van de rioolchirurg hebben top werk geleverd.

  Zeer snelle, correctie service en idem ditto facturatie. Ten stelligste aan te bevelen.

 18. Enorm tevreden van deze toffe vakmensen.Vinden snel de oorzaak en lossen alles perfect en tot in de detail op..Nadien alles perfect terug dichtgemaakt en betegeld.Een aanrader!En ik zal deze mensen zeker terug vragen mocht ik ze nog eens nodig hebben.Groetjes Kim en Michel.Burcht.

 19. zeer tevreden van met deze mensen samen te werken stipt correct handig en aangename mensen zal ze nog veel vragen om samen werken uit te voeren

  Groetjes De Mark

 20. Na een camera inspectie bleek onze riolering tot op de draad versleten en op enkele plaatsen beschadigd. Wij hebben dan dringend enkele offertes gevraagd om ons volledig rioolsysteem en onze septische put te vervangen met tegelijkertijd het aanleggen van een gescheiden rioolsysteem (scheiding regenwater en afvalwater).

  De Rioolchirurg gaf ons een zeer goede indruk en diende de meest complete offerte in (inclusief de her aanleg van ons terras).

  De werken zijn stipt uitgevoerd binnen de afgesproken termijn, ondanks de zeer extreme weersomstandigheden (temperaturen boven de 30 graden – Juli 2018). Ook alle andere afspraken werden stipt gevolgd.

  De werken werden uitgevoerd door ervaren vakmannen die steeds meedenken bij het zoeken naar goede oplossingen. Zij controleerden regelmatig de kwaliteit van hun werk.

  Zij hebben ook gezocht naar extra terrastegels (buitenmaats en niet meer in de handel) en hebben ze ook gevonden en geplaatst.

  Wij zijn heel tevreden over het afgeleverde werk. Dus een aanrader als men naar een aannemer zoekt voor rioolherstellingen of -aanleg. Een topteam!

  Jan en Lia Vorsselmans – De Ridder
  03 658 97 66

 21. Wat een top team. Na vijf loodgieters te hebben gebeld en offerte gekregen voor de werken aan de overloop, beerput en afvoerleidingen, met zeer hoge bedragen en de helft van mijn keuken dat opengebroken diende te worden, kwamen deze mensen met een top oplossing! Goede services en snel kunnen ingrijpen. Oef we zitten nu met een droge kelder. Nu binnen een paar dagen de laatste werken en klaar. Kan ze aan iedereen aanraden.
  Uijtterhoeven Ida
  Jozef Nuytsstraat 6 – 2140 Borgerhout

 22. Geweldig team. Een aanrader voor iedereen. Vriendelijk, uitermate professioneel, echte vakmannen zoals er nog weinig zijn.
  Daarbovenop werken ze enorm secuur, proper en er is duidelijke communicatie. Snelle en duidelijk offerte.
  Bedankt nogmaals.

 23. De Rioolchirurg heeft mij op de meest deskundige wijze uit de nood geholpen zowel wat de riolering als de ontstopping betreft .
  De ontstopping in het appartementsgebouw werd uitgevoerd binnen de 2 uur en dat op zaterdag voor nieuwjaar !!!!
  oprechte dank

  zeer tevreden .

 24. beste rioolchirurg,
  bedankt om uw bedrijfsnaam alle eer aan te doen. Bedankt voor de snelle inspectie, bedankt voor de snelle offerte, bedankt voor de zeer snelle uitvoering. En nog meer bedankt voor de professionele oplossing. Wij zijn nu verlost van alle onaangename geuren. Iedereen hier is super tevreden!!!!

 25. Bij het verbouwen van onze woonst zijn wij gestoten op een aantal fundamentele gebreken wat onze riolering, beerput (verzakt en aangesloten aan de afwatering van regenwater) en afwatering van het regenwater betreft. Er werd een nieuwe septische put gestoken (waarbij men het onderscheid gemaakt heeft zodat het regenwater van het dak niet meer in de beerput stroomt) en er werd een afwatering geplaatst van +/- 30 meter vanuit verschillende punten. Snelle service, vriendelijkheid en flexibiliteit zijn de sterkste punten van de Rioolchirurg.

  Eén puntje van kritiek: De offertes zijn zorgvuldig in de beschrijving van de geplande werkzaamheden, maar men geeft geen duidelijk onderscheid hoeveel wat kost. Na een gesprek werd dit onderscheid duidelijker.

  Wij zijn zeer tevreden over de snelle en professionele werkwijze die de Rioolchirurg biedt. Een aanrader voor iedereen die dergelijke problemen heeft.

 26. Wij hebben op de Rioolchirurg een beroep gedaan voor het reinigen en herstellen van onze regenwaterput en voor de aanleg van een aquadrain.
  Er was een erg nauwgezette opvolging: reeds enkele dagen na het eerste bezoek een offerte, die in vergelijking met andere offertes erg correct was. Enkele weken later al een afspraak voor de uitvoering van de werken. Ook deze afspraak werd stipt nageleefd.
  De werken gebeurden met duidelijke toelichting.
  Enkele dagen na de aanleg van de aquadrain bleek dat er ondanks de zorgvuldigheid bij de aanleg een verzakking was gebeurd. De Rioolchirurg is meteen terug gekomen om dat op te lossen.
  Professionele service. Wij zijn tevreden en doen in de toekomst als het nodig is nog een beroep op de Rioolchirurg.

 27. Wegens problemen met de afvoeren en buis naar de riool contact opgenomen met de rioolchirurg. Snelle reactie gekregen om alles te komen inspecteren. Snel onze offerte gekregen voor de verzekering. Van zodra alles daar in orde was ook snel een afspraak kunnen krijgen om alle werken uit te voeren. Op twee dagen was alles in kannen en kruiken. Ik kwam vandaag thuis van het werk en kon genieten van een super afgewerkt resultaat. Zelfs nog meer en beter dan beloofd. Echt super super tevreden. Ook heel aangename mensen die een duidelijke en professionele uitleg geven . En qua service toch dat tikkeltje meer. Nen dikke merci van een super tevreden klant.

 28. Toen de overloop van onze septische put vergaan bleek zaten we met de handen in het haar! Een andere partij deed een camerainspectie en bleek dat ons ganse rioleringssysteem moest vernieuwd worden. Omdat dit ingrijpende werken waren contacteerden we op goed geluk enkele partijen. Elk kwam met verschillende oplossingen en prijzen, maar de rioolchirurg leek ons het grondigst en no-nonsense. Ook kwam Ferdy snel ter plaatse. De offerte van de rioolchirurg was het meest gedetailleerd en gaf ons het beste gevoel voor een totaalrenovatie van alle buizen en een nieuwe septische tank in pvc. De werken konden ca 2 weken later beginnen. Hoewel de werkomstandigheden allesbehalve ideaal waren door veel beton en zeer losse aarde, verliepen de werken relatief probleemloos. We werden dagelijks op de hoogte gehouden van de stand van zaken. De klinkers werden zorgvuldig teruggeplaatst en de buizen in onze kelder werden plaatsbesparend gemonteerd.
  We zijn super content over de rioolchirurg voor werken die we helemaal niet wilden laten doen. 10/10 !

 29. We hebben de hulp ingeroepen van de rioolchirurg nadat uit een lekdetectie bleek dat er water wegliep in een gemetste put waar de afvoeren samenkwamen onder de vloer.
  We ontvingen snel na de aanvraag een reactie en een afspraak om de situatie te plaatse te bekijken. Na een duidelijke offerte met de beschrijving van de werken werden de we snel ingepland.
  De put werd gelokaliseerd en buiten werking gesteld. Bovendien werden we tijdens de werken goed geïnformeerd over het verloop van de uitgevoerde werken. Het werk werd zeer professioneel en zorgvuldig uitgevoerd. Na al het breekwerk werden alle tegels netjes teruggelegd en proper achtergelaten.
  Kortom een zeer tevreden klant!

Geef een antwoord